Bilfører stoppet med 3 i promille

Mannen i 40-årene var kanskje den som hadde fått i seg mest, men var langt fra den eneste som fikk for mye alkohol denne helga.

DEL

Klokken var 19.30 og det var lørdag kveld da den mannlige bilføreren ble stoppet i Verdalen. Promillen hans ble målt til hele 3,0.

- En veldig høy promille, konstaterer politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.

Politiet har opprettet straffesak mot mannen, som må belage seg på å være fotgjenger en god stund.

Også en annen promillekjører ble tatt på Jæren denne helgen. Søndag morgen tok politiet oppstilling på Braut, og kontrollerte 160 førere. En mann i 50-årene fikk konstatert en promille på 0,75. Politiet beslagla førerkortet hans, og det er opprettet sak.

Ufine mot utstillere

To berusede gutter i slutten av tenårene ble litt over midnatt lørdag kveld bortvist fra Klepp sentrum i 12 timer. Bakgrunnen var at de oppførte seg dårlig overfor noen Klepp 24-utstillere av utenlansk opprinnelse på plassen utenfor Jærhagen. De to guttene skal blant annet ha kommet med diskriminerende uttalelser og kastet ting mot utstillerne.

Litt tidligere samme kveld ble en mann i 20-årene bortvist fra omtrent samme sted. Han hadde satt seg til inne på McDonald's, der han både ødela ting og var såpass ubehagelig overfor andre kunder at politiet til slutt ble tilkalt.

Klatret på gjerde

Ved 01.15-tiden natt til søndag ble politiet tilkalt til Crazy Pianobar på Bryne. Der fant de en svært beruset mann i 20-årene som klatret på utsiden av gjerdet.

Årsaken til oppførselen går ikke frem av politiloggen, men den unge mannen ble i alle fall bortvist fra Bryne sentrum i 12 timer.

Artikkeltags