Klokka 16.50 torsdag ettermiddag fikk politiet melding om en utforkjøring på Høg-Jæren – nærmere bestemt på Undheimsvegen, like ved krysset med Buevegen. En liten personbil hadde havnet i grøfta, men ingen personer hadde kommet til skade.

– Det var vanskelige kjøreforhold, og føreren forklarte at bilen hadde blitt blåst av veien av et kraftig vindkast, sier politioverbetjent Morten Slettebø ved Jæren politistasjon.

Det ble bare mindre materielle skader på bilen, og politiet har bestemt seg for ikke å opprette sak.

Klokka 18.40 torsdag kveld fikk politiet melding om at en mann og en kvinne kranglet svært høylytt i nærheten av jernbanestasjonen på Klepp Stasjon.

– Politiet reiste ut, men fant ikke partene, og fikk heller ikke flere meldinger fra området senere, sier Slettebø.

Klokka 19.00 torsdag kveld avsluttet Utrykningspolitiet en laserkontroll på fylkesvei 44 i Saltebakken. Denne gangen ble det stoppet tre bilførere som kjørte for fort. Høyeste målte hastighet var 70 km/t i 60-sonen.

UP har ofte fartskontroller i Saltebakken. Bare den siste drøye måneden har Jærbladet meldt om tre UP-fartskontroller her, alle med fangst.

Fredag morgen fikk politiet melding om et innbrudd hos bilforhandleren Bavaria på Bryne, der noen hadde knust et vindu i løpet av natta. Kort tid etter pågrep politiet en mann i 40-årene, som innrømmet at han sto bak.