Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen: Uvanlig mange mistenkt for ruskjøring

Politiet på Jæren stoppet hele fire personer mistenkt for ruskjøring denne helga. – Det er veldig bra at folk melder fra, sier politioverbetjent Asgeir Jakobsen.

For å ta ruskjøringen først:

Klokka 02.44 natt til søndag stoppet politiet en mannlig bilfører i 30-årene på Nærbø. Han er mistenkt for ruskjøring og måtte bli med til Legevakten for å avlegge blodprøve.

Klokka 03.45 natt til søndag fikk politiet melding om en mopedbil som drev med vinglete kjøring på Kleppe. De fant mopedbilen, men ikke føreren. Litt senere på morgenkvisten pågrep de en gutt i tenårene, som er mistenkt for ruskjøring, og som ble tatt med til Legevakten for blodprøve.

Klokka 23.30 søndag kveld stoppet politiet en kvinne i 40-årene på Kleppe

Disse tre kommer i tillegg til en fjerde, som fredag kveld klokka 23.30 ble stoppet på Kleppe. Denne mannen i 20-årene er mistenkt for ruskjøring, mens passasjeren han hadde med ble pågrepet med en større mengde narkotika.

Les også

Passasjer tok beina fatt da politiet stoppet bilen. Han hadde store mengder med narkotika på seg

Høy musikk og fyrverkeri

Klokka 05.30 natt til lørdag fikk politiet melding om høy musikk fra en bolig på Bryne. Patruljen tok turen og ga pålegg om å skru av musikken så folk fikk nattero.

Klokka 23.44 lørdag kveld fikk politiet melding om at ungdommer skjøt opp fyrverkeri i området ved Jærhagen/McDonald's på Kleppe. Da patruljen kom til stedet, var det ikke noe fyrverkeriskyting å se, og ingen ble pågrepet.

Da hadde de bedre hell tidligere på lørdagen, klokka 12.18, da politiet stilte seg opp utenfor en butikk på Kleppe og ventet på at noen skulle komme ut og ta med seg den stjålne el-sparkesykkelen som sto parkert utenfor.

Les også

Sparkesykkel-tyv på handletur fikk seg en overraskelse