Gå til sidens hovedinnhold

Politirunden: Mann lusket i carporter på Bryne

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette har politiet på Jæren brukt tida på det siste døgnet.

Klokken 03.30, natt til onsdag fikk politiet melding fra et vitne om en mann som lusket rundt i carporter i et nabolag på Bryne. Politiet kom til stedet og fikk pågrepet mannen. Det viste seg at han ikke hadde stjålet noe av verdi, men fremstod som beruset. Han ble videre kjørt hjem, forteller politioverbetjent Arild Oftedal.

En bil som ble meldt stjå­let på Ver­da­len den 14. oktober ble tirs­dag le­vert til­ba­ke til eier. In­gen er fore­lø­pig på­gre­pet i sa­ken, men po­li­ti­et har en mis­tenkt.

15.30 tirsdag ble det meldt om brann i en con­tai­ner ved Bore­stranda. Brannen ble hel­dig­vis raskt sluk­ket, og det vis­te seg at det var en en­gangs­grill som had­de star­tet det hele. In­gen ska­de­verk ble på­ført.

Før 19.00 sam­me dag ble det meldt om et par nøk­ler som var blitt stjå­let fra Vig­re­stad sko­le av et par mind­re­åri­ge. Nøk­le­ne ble raskt re­tur­nert.

Til slutt ble det også utført en laserkontroll i Kvernelandsvegen, midt på dagen, tirsdag. Der ble det delt ut åtte forenklede forelegg med 53 km/t i 40 sonen som den raskeste målte hastigheten.