Gå til sidens hovedinnhold

Reduserte åpningstider på kjøpesenterne på Jæren

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye koronasituasjonen fører til at kjøpsenterne nå gjør tiltak.

M44

M44 melder på sine hjemmesider at det blir reduserte åpningstider på senteret.

Fra og med 13. mars holder butikkene oppe 10–18 både på hverdager og lørdager.

Unntaket er dagligvare og apotek som enn så lenge holder oppe til vanlige åpningstider (Obs! og Express kl. 9-21, Boots og Vitus Apotek kl. 10-20.)

De skriver videre på sine hjemmesider at de vil gjøre sitt ytterste for at kunder, ansatte og besøkende skal føle seg ivaretatt:

"Vi har økt frekvens på renhold betydelig og gjør vårt ytterste for å holde kontaktflater rene og desinfisert slik at det oppleves trygt for alle å ferdes hos oss. Stasjoner med Antibac er satt ut i fellesområder og informasjonsplakater er hengt opp. Ventilasjonsanleggene går på stor kapasitet hele døgnet."

"Vi ber alle om å respektere og følge Folkehelseinstituttet sine anbefalinger om smittevern og regler om karantene!"

Jærhagen

På Jærhagen i Klepp har de redusert åpningstidene på de vanlige butikkene til 10–18. Dette vil gjelde inntil videre skriver de på sin Facebook-side.

De skriver videre at tiltaket blir gjort for å hjelpe butikken i en vanskelig situasjon der mange ansatte enten er i karantene eller må passe hjemmeværende barn som følge av stengte skoler og barnehager.

" Tiltaket sikrer også at vi kan opprettholde styrket renhold og trygge forhold for våre kunder i den tida vi har åpent. I tillegg hindrer det store ansamlinger av ungdommer på kveldstid, som p.t. ikke har fritidstilbud. Vi ber alle om å overholde karantenebestemmelsene fra nasjonalt hold, IKKE hamstre, og å ta vare på hverandre."

Følgende har vanlige åpningstider: Coop Mega, Coop Express/Posten, Holdbart, Obs bygg- Jonas B. og Burger King.

Følgende har helt stengt: Skyland, Arena treningssenter, Sayso, Cutters og Glamour nails

Amfi Nærbø

Kjøpesenteret i Nærbø sentrum la fredag ut melding om nye åpningstider på deres hjemmeside. Fra nå av åpner de en time senere som betyr at åpningstidene er mellom 09–18 i ukedagene og 09–17 på lørdag.

Coop Mega holder oppe fra 08–21 i ukedagene og 08–20 på lørdag. Vinmonopolet holder oppe som normalt (mandag-onsdag 10-17, Torsdag-fredag 10–18 og Lørdag 10–15.)

Frisørsalongen Senze og Jæren Sportssenter med Brun og Blid holder lovpålagt stengt til 26. mars.