Rental.one blir ny service- og utstyrsleverandør til det nyopprettet selskapet B.S. Graveservice i Sokndal, som er et samarbeid mellom Risa AS og den lokale Solli-familien.

– For å yte topp service- og vedlikehold av maskiner og utstyr, har Rental.one opprettet en egen verkstedavdeling med i Sokndal, melder Risa-gruppens maskinselskap i en pressemelding.

I avtalen inngår leie av anleggsmaskiner med tilhørende utstyr, lastebiler, arbeidsbiler og annet anleggsutstyr som B.S. Graveservice bruker i driften på store og små prosjekter.

De første maskinene er allerede levert. I ferien ruller det flere 40 tonns ledd-dumpere som skal kjøre døgnet rundt hver dag på en masseforflytningsjobb for Titania.

– Med vår egen verkstedavdeling i Sokndal får vi bidra med å levere gode og lønnsomme løsninger gjennom driftssikre maskiner og serviceavtaler. Dette er vi svært stolte av, sier daglig leder i Rental.one, Kjetil Friestad, i pressemeldingen.

B.S. Graveservice er etablert som en gjenopplivning av Solli-familiens selskap BS Graveservice, som nylig gikk konkurs. Selskapet hadde 27 ansatte, og ifølge pressemeldingen om det nye selskapet har de fått tilbud om å bli med over i det nye selskapet, som Solli-familien altså skal drive i et 50/50-samarbeid med Risa AS. Selskapet skal ha base i Sokndal, og satse spesielt på markedet i Dalane.