Gå til sidens hovedinnhold

Rystet AC Milan, men europaeventyret er over for Marius Lode

Bodø/Glimt er suverene i Norge, men måtte se seg slått av den italienske storheten.

En koronasmittet Zlatan Ibrahimovic måtte kaste inn håndkleet, men AC Milan har flere gode spillere. Dét fikk Marius Lodes Bodø/Glimt erfare på San Siro i Milano torsdag kveld.

Nordlendingene tok frekt nok ledelsen ved danske Kasper Junker etter et kvarter, men det tok bare ett minutt før Hakan Çalhanoğlu hadde utlignet for AC Milan. Vertene tok ledelsen ved 18-åringen Lorenzo Colombo etter en drøy halvtime, og det var fortjent.

Fem minutter ut i andre omgang økte AC Milan til 3-1. For andre gang var det Hakan Çalhanoğlu som var frampå. Det gikk fem minutter før Jens Petter Hauge reduserte til 3-2 med en nydelig scoring. Kampen var ikke over likevel. Begge lagene hadde store målsjanser den siste halvtimen, og det manglet ikke mye på at det ble ekstraomganger, men det ble ikke flere scoringer.

Dermed er AC Milan videre til siste kvalifiseringsrunde til Europa League, mens Bodø/Glimt kan konsentrere seg om å ta gull i eliteserien hjemme i Norge. Gull betyr muligheten til å kvalifisere seg for Champions League neste år.

Les også

Marius Lode får ikke møte Zlatan Ibrahimovic

Les også

– Jeg må innrømme at det ser helt sykt stilig ut