Sandra Pallesen-Nygård fra Kåsen er denne uken å finne i Porsgrunn sammen med de største fotballtalentene i hennes årskull.

Alle med samme mål om å overbevise Norges Fotballforbund (NFF) om at de er fremtidens landslagspillere.

Drømmer om å bli proff

For Sandra, som drømmer om å bli proff, betyr det mye å få vise seg frem blant de aller beste.

– Jeg hadde ikke forventet å få delta denne gangen, da jeg har vært med tidligere. Men jeg er veldig glad for at jeg fikk være med. Nå får jeg sett hvordan nivået på de andre er, sier Sandra i en pressemelding fra NFF.

Sandra beskrives som en rask spiller med god fotballforståelse. I tillegg skal hun ha et godt skudd.

Arrangeres hvert år

Fotballeiren arrangeres hvert år, og er et samarbeid mellom NFF og Equinor sitt talentutviklingsprogram, morgendagens helter.

Leiren er det høyeste nivået på landslagskolen til Equinor. Her drives det systematisk talentutvikling for å danne Norges fremtidige landslag.

– Å bli god krever dedikasjon. Men som hovedsponsor ønsker vi å legge ekstra tilrette for at disse unge talentene kan få ut hele potensialet sitt. Det å få måle krefter med likesinnede, og teste seg mot de beste, håper vi motiverer Sandra ytterligere, forteller konstituert sponsorsjef for Morgendagens helter, Liv Ims.

I løpet av året gjennomfører NFF en rekke tiltak for spillerne som hevder seg i sin årsklasse. Og leiren i Porsgrunn er en sansynlighetsarena for spillere som vil nå opp til J15-landslaget og det nyoppstartede J14-landslaget fra høsten av.

Fra Rogaland er det seks andre jenter som deltar på fotballeiren sammen med Sandra. Til sammen er det 60 jenter fra hele landet i aldersgruppen 14 til 15 år som deltar.