Gå til sidens hovedinnhold

Se Klepps første treningskamp direkte lørdag kl. 13:00

Et svært redusert Klepp-lag spiller mot Arna-Bjørnar i Bergen lørdag.

Klepp har mistet mange spillere i vinter. Noen nye utlendinger er hentet inn, men av disse er dert bare keeperen Kathrine Østergaard Larsen som er på plass i Norge.

Innreisestoppen fører til at Erin Greening (USA), Kristina Maksuti (USA/Albania) og Marie-Yasmine Alidou d’Anjou (Canada) ikke ser ut til å kunne komme seg til Norge med det første.

Klepp leter fortsatt etter flere forsterkninger i utlandet, men det arbeidet er ekstra krevende nå under koronapandemien.

Av de som er igjen fra i fjor, er Susanne Vistnes, Ida Hetland Pedersen, Sofie Bjørnsen, Anette Snørteland Jensen, Hege Hansen, Kaja Karlsen og Marie Hella Andresen uaktuelle til lørdagens treningskamp mot Arna-Bjørnar i Bergen. Tar vi med utlendingene, betyr det at ti av de 21 spillerne i a-troppen mangler. Av de 21 i troppen, er fire keepere.

Alt dette betyr at Klepp bare kan starte med åtte a-lagsspillere mot Arna-Bjørnar: Kathrine Larsen, Emma Braut Brunes, Julie Austdal, Ingeborg Lye Skretting, Miriam Byberg, Ine Tveit, Ingrid Synnøve Nødland og Mille Aune. Kamptroppen fylles opp med spillere fra akademiet.

Arna-Bjørnar er laget Klepp skal starte mot når Toppserien sparkes i gang 20. mars. Da stiller nok Klepp med et litt mer rutinert lag enn i denne treningskampen.

Du kan se kampen direkte på jbl.no fra kl. 13:00 lørdag.

Les også

Klepp har en stor koronautfordring

Les også

Nok en spiller har forlatt Klepp. Erstatteren er funnet, men troppen er fortsatt tynn

Les også

Klepp starter hjemme mot gammel rival

Les også

Landslagskeeper klar for Klepp