På en pressekonferanse i Politihuset i Stavanger klokka 12.00 søndag sa politiadvokat Marita Hagen at den siktede foreløpig ikke er pågrepet, og at det er mulig at flere vil bli siktet i saken.

Den siktede er norsk statsborger og politiet vil ikke si noe om det er vedkommende som eier boligen hvor drapet fant sted. Men det er klart at det ikke er den drepte som eier leiligheten i Løvdahlsgt.

Politiadvokat Marita Hagen vil ikke si noe nærmere om drapsvåpen eller hvordan jakten på den siktede foregår. Hagen understreker at store ressurser er satt inn i etterforskningen og at det pågår vitneavhør.

De pårørende til den drepte er varslet og tas hånd om av pårørendeansvarlig i politiet.

Ifølge VG ble avdøde skutt og utsatt for grov vold. Både avdøde og siktede er kjent for politiet fra før og knyttes til narkotikamiljøet i distriktet, skriver avisa.

Klokken 18.27 lørdag kveld rykket politiet ut til en adresse i Løvdahls gate i Stavanger. Kort tid etterpå fant politiet en mann i en leilighet på adressen.

Det ble gjennomført en pressebrief på Politihuset i Stavanger søndag formiddag. Den kan du se i bildevinduet ovenfor i opptak.

– Mannen ble kort tid seinere erklært død. Omstendighetene på stedet gjør at politiet etterforsker saken som et drap, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma.

Politiet skriver i en pressemelding at de jobber med kriminaltekniske undersøkelser på stedet, og at dette arbeidet vil pågå utover kvelden og natten.

Politiet har også søkt med hundepatruljer i området, og det er satt opp sperringer i området rundt åstedet.

Flere vitner er avhørt, og dette arbeidet vil fortsette. Ingen er foreløpig pågrepet. Politiet bruker store ressurser på etterforskningen.

NRK skriver at et vitne de har snakket med forteller om et høyt skrik like før politiet kom til stedet.

Åstedet er ikke langt fra Eiganes kirkegård, der politiet søkte med hunder mellom gravstøttene, ifølge kanalen, som også meldte at kriminalteknikere iført hvite beskyttelsesdrakter gikk inn i en bolig da de kom til stedet.