Avaldsnes 2 - Bryne 2-1 (1-0)

Avaldsnes´andrelag tok ledelsen allerede etter ett minutt i onsdagens serieåpning i 2. divisjon avdeling 4. Bryne måtte jage scoring, men den kom ikke.

I det 70, minutt, fortsatt på stillingen 1-0 til Avaldsnes, ble keeper Iselin Evjen Rusdal skadet. Bryne har ikke reservekeeper, og Karia Fløysvik Hæåk måtte ta på seg hanskene. Vertene gikk opp til 2-0, før Bryne fikk straffespark i det 79. minutt. Nevnte Hæåk gikk fram og scoret fra 11-meteren.

Det ble ikke flere mål, og Bryne fikk serieåpningen de ikke hadde håpet på.

– Dette var en svak prestasjon fra vår side. Vi skaper for lite offensivt, og gjør noen avgjørende feil defensivt som er nok til at Avaldsnes straffer oss. Laget prøver det de klarer på slutten, men vi får ikke målet vi trenger for i det minste å ta med ett poeng. At Iselin blir skadet og Karina må i mål, gjør nok at vi mister litt offensiv kraft, og får mindre trygghet bak. Det gjør det helt klart vanskeligere å snu kampen. Iselin måtte overnatte på sykehuset i Haugesund, og hvor alvorlig skaden er vil vi først vite i løpet av de kommende dagene. Uansett står vi nok uten keeper de neste kampene, og vi må være kreative når det gjelder hvem som skal stå i mål i den kommende perioden, sier Bryne-trener Tommy André Velde.

Neste kamp er hjemme mot Klepps andrelag på Rosselandbanen søndag 24. april. Den kampen kan du se hos oss via Direktesport..