Tilja (15) fra Orre har gjennomført sin første landslagssamling. Slik gikk det

TALENT: Tilja Ellingsen kommer fra Orre og spiller for Klepp.

TALENT: Tilja Ellingsen kommer fra Orre og spiller for Klepp. Foto:

- Vært gøy å spille med så mange andre flinke spillere, konkluderer midstopper-talentet.

DEL

Tilja Ellingsen bor på Orre og spiller til daglig for Klepp. Hun har nettopp gjennomført sin første landslagssamling for de beste 14- og 15-åringene i landet.

− På denne samlingen har vi hatt fokus på å spille gjennom ledd. Som midtstopper har jeg hatt et godt utbytte av dette. Ikke minst har det vært veldig gøy å spille med så mange andre flinke spillere, forteller Ellingsen.

Hun var i tillegg til denne samlingen, også på Equinor Talentleir i sommer. Selv om det ikke har blitt noen kamper denne gangen, som følge av korona, har hun hatt godt utbytte av opplegget, sier hun.

- Det er selvfølgelig utrolig kjipt, men det er ikke så mye mer jeg får gjort enn å trene hardt og vise meg frem på samlingen. Så jeg vil heller bare være tålmodig, til det eventuelt blir uttak til landslagskamper. Jeg synes det var veldig gøy å få møte de andre spillerne under samlingen.

Ellingsen har tidligere uttalt at hun ønsker å spille i utlandet i fremtiden. Dermed venter det mye hardt arbeid i årene fremover.

− For å nå mine drømmer må jeg jobbe målrettet og trene mye og riktig. Samtidig mener jeg det er viktig å være nøye med alt som skjer utenfor banen, som søvn, hvile, mat og drikke, sier Ellingsen.

Artikkeltags