Politiet sendte klokka 10.20 torsdag ut en ny pressemelding i forbindelse med drapet på Regestranden. Tre unge menn er siktet for drap eller medvirkning til drap.

Nå opplyser politiet at to av de siktede har erkjent at de var involverte i drapet. De to, en 23-åring fra Klepp og en 22-åring fra Forsand, blir fremstilt for varetektsfengsling i Stavanger tingrett i løpet av dagen.

– Det pågår en omfattende etterforskning, og politiet vil derfor ikke gå nærmere inn på hva de siktede har forklart i avhør, understreker påtaleansvarlig Lars Ole Berge.

Fenglingsmøte for 20-åring er utsatt

Onsdag kveld ble det meldt at 23-åringen delvis hadde erkjent de faktiske forholdene.

Torsdag har Stavanger Aftenblad fått bekreftet fra Per Holter-Andersen, som forsvarer 22-åringen, at hans klient også knytter seg selv til gjerningen.

Fenglingsmøtet for den tredje personen, en 20 år gammel mann som senest i fjor var bosatt i Hå, er utsatt til fredag. Årsaken til dette er at politiet trenger mer tid for å sjekke vedkommende inn eller ut av saken.

Politiet vil ikke si noe om motiv

– Det er fortsatt for tidlig å si noe om hendelsesforløp eller motiv. Vi jobber også med å avklare eventuell relasjon mellom de siktede og avdøde. Det gjenstår en rekke etterforskningsskritt og politiet må sammenstille informasjon før vi kan gå ut med mer konkrete opplysninger, opplyser Lars Ole Berge i pressemeldingen.

Politiet har ikke mottatt obduksjonsrapport, og kan derfor ikke si noe sikkert om avdødes identitet eller dødsårsak.

– Dette vil vi gå ut med i samråd med de pårørende, så snart rapporten er klar, sier Berge.