Fredag kveld ble en person nektet adgang til et såkalt Neonparty på Orstad grunnet dårlig oppførsel. Her ble også en rute på en politibil knust. Politiet har sterk mistanke om hvem som er ansvarlig, forteller politioverbetjent Arild Oftedal.

Trafikkuhell

Fredag ble det meldt om et trafikkuhell i Nordsjøvegen da en bil kjørte utfor. Føreren ble tatt med til legevakten av politiet, men skal ikke ha fått noen større skader. Det blir opprettet straffesak.

Lørdag ettermiddag fikk en gutt en lettere skade etter og ha blitt påkjørt på Nærbø. Han skal ha spilt på mobiltelefonen eller lignende da han kom inn i blindsonen til bilisten. Han ble kjørt til legevakten, men slapp ifra det med et lite merke over øyet.

Dramatikk i Bryne sentrum

Lørdag kveld ble det meldt om en dramatisk hendelse i Bryne sentrum rundt klokken 22.30. En mann i 20-årene kom blant annet med trusler mot politiet.

Han ble anmeldt for trusler mot offentligtjenestemann, skadeverk og ordensforstyrrelser. I tillegg til dette ble boligen hans ransaket etter at han skal ha fortalt at han hadde skytevåpen hjemme. Politiet gjorde ingen funn, melder politioverbetjent, Arild Oftedal.

Natt til lørdag ble det også meldt om en slåsskamp på en restaurant i Bryne sentrum. Det hele skal ha blitt raskt stoppet av en ordensvakt, uten videre konsekvenser.

På Happy Time på Bryne var det også uroligheter i køen natt til søndag. Når lovens lange arm dukket opp roet det seg heldigvis raskt ned.