Gå til sidens hovedinnhold

Tuva Hansen er tatt ut til EM-kvalifiseringskamper

Artikkelen er over 2 år gammel

Det norske landslaget møter Hviterussland og Færøyene.

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de to neste EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland og Færøyene som spilles henholdsvis 4. oktober og 8. oktober - begge på bortebane.

I tillegg til Hansen, er også Chelsea-proffen, Klepp-jenta Maria Thorisdottir, med i troppen. Det samme er den tidligere Klepp-keeperen Oda Marie Hove Bogstad som nå spiller for Arna-Bjørnar.

EM-kvaliken ble åpnet med en overbevisende 6-0-seier over Nord-Irland borte, før det ble fest og fantastisk stemning da England ble slått 2-1 i treningskampen foran nesten 11 000 tilskuere i Bergen.

- Det var en veldig positiv samling sist. Først med et veldig godt resultat i Belfast, og deretter en sterk seier mot et lag i verdenstoppen i en fantastisk ramme i Bergen, uttaler Sjögren i en pressemelding.

- Målet for denne samlingen er å ta seks nye poeng. Presterer vi på et bra nivå har vi gode muligheter til å gjøre det, sier den norske landslagssjefen.

Les også

Tuva Hansen er tilbake i landslagsvarmen

Også J19-landslaget skal ut i EM-kvalifisering i oktober, og møter Moldova, Wales og Nord-Irland, henholdsvis 2. oktober, 5. oktober og 8. oktober. Alle kampene spilles i Nord-Irland. I troppen finner man tre Klepp-spillere. Marthine Østenstad, Madeleine Mellemstrand og Elisabeth Terland skal alle spille med det norske flagget på brystet.

J19-landslagstrener Alexander Straus har tatt ut følgende tropp:

Hanne Larsen - Medkila

Sunniva Skoglund - Snøgg

Andrea Broholm - Trondheims-Ørn

Marthine Østenstad - Klepp

Mathilde Harviken - Fart

Victoria Haugen - FC Virginia

Nora Egenes - LSK Kvinner

Madeleine Mellemstrand - Klepp

Emilie Joramo - Trondheims-Ørn

Julie Blakstad - Fart

Elisabeth Terland - Klepp

Emilie Østerås - Vålerenga

Cornelia Fladberg - Stabæk

Celin Bizet Ildhusøy - Vålerenga

Eline Hegg - Kolbotn

Laura Gashi - Trondheims-Ørn

Runa Lillegård - Lyn

Joshualyn Reeves - Øvrevoll Hosle