To barn skadet i kollisjon på gokartbane

ULYKKE: Nødetatene rykket ut til gokartbanen på Reve etter at to barn kolliderte tirsdag kveld.

ULYKKE: Nødetatene rykket ut til gokartbanen på Reve etter at to barn kolliderte tirsdag kveld. Foto:

To barn kolliderte under en konkurranse på gokartbanen på Reve tirsdag.

DEL

Tirsdag kveld var to barn, en gutt og ei jente, involvert i en ulykke under et arrangement på Revebanen. To gokarter kolliderte inne på banen.

Politiet meldte på Twitter at ei jente er fraktet til sykehus. Hun var ved bevissthet, men skal ha klaget på smerter i ryggen.

En gutt ble tilsett av lege på stedet.

Politiet er på plass på Reve og foretar avhør og gjør undersøkelser.

Ulykken skjedde i forbindelse med den årlige sommercupen i gokart som for første gang ble arrangert på banen på Reve. 115 sjåfører fra hele landet har vært i aksjon.

Kollisjonen skjedde under et av løpene, og arrangementet ble stanset etter hendelsen. De gjenstående finalerundene ble avlyst.

– Dette ble ikke helt som planlagt, men det hele har blitt håndtert veldig bra. Tusen takk til alle dere som håndterte dette rask og riktig. og fikk skjermet området og skånet de yngste deltakerne. Veldig proft utført, sa Glenn Fossen fra NMK gokart-komité til deltakere, ledere og foresatte som hadde samlet seg etter hendelsen.

Ansvarlig lege på stedet informerte om tilstanden til de to som var involvert i ulykken.

– Jenta har fått seg en solid smell, men har det etter forholdene bra. Hun ble kjørt til Stavanger Universitetssykehus, og for at vi skal være 100 prosent sikre på at det ikke er innvendige skader, blir det tatt røntgenundersøkelser. Han som kjørte på skal også sjekkes for å utelukke eventuelle innvendige skader, sa legen, som også påpekte viktigheten av sikkerhetsutstyr.

– Rett beskyttelse er brukt over hele linjen, med hjelm og nakkekrager som skal være på plass, fortsatte legen.

Han sa videre at det kjapt ble opprettet kontakt med kriseteamet i Klepp kommune, som vil stå klare til å ta imot dem som eventuelt har behov for å prate om det som har skjedd.

Artikkeltags