MINNEORD: Vi ble utrolig triste da vi 18. november i år mottok budskapet om at Anne Jorunn Bjorheim hadde gått bort etter kort tids sykeleie.

Anne Jorunn ble født 24. april 1980 og vokste opp på Bryne. Hun startet ved Skeiane ungdomsskole på Sandnes i 2006, hvor hun var faglærer i matematikk, KRLE og samfunnsfag, trinnleder, kontaktlærer og et verdsatt og viktig medlem av skolens utviklingsgruppe.

Det var i matematikkundervisningen at Anne Jorunns engasjement var mest synlig, hvor elevenes aktivitet, motivasjon og nysgjerrighet stod i sentrum.

Hun jobbet alltid for at flest mulig skulle synes at matematikk var like kjekt som hun syntes det var.

Som kontaktlærer hadde Anne Jorunn stort hjerte for alle elevene, men kanskje særlig de elevene som trengte henne mest. Hun strakk seg alltid langt for at alle skulle bli sett og hørt og få utnyttet potensialet sitt, og hadde tro på og tillit til elevene sine.

Etterklangen av hennes positive elevsyn og nytenkende undervisningsmetoder vil spille videre i skolen vår.

Som kollega og venn husker vi Anne Jorunn først og fremst som trygg, varm og rolig, men også bestemt, raus, kjapp i replikken, interessert, støttende og nysgjerrig.

Hun var som regel en av de første på plass på personalrommet hver morgen, og hadde alltid tid til en drøs; idemyldringer til nye, spennende undervisningsopplegg, litt forsiktig gruffing over at ikke alt på skolen fungerte slik vi ønsket, eller en historie om de flotte jentene sine, som vi vet at hun var uendelig glad i, stolt av og alltid til stede for.

Til og med den siste tiden var hun rolig og optimistisk. Fokuset hennes lå på å avdramatisere og være det trygge medmennesket hun visste at vi trengte.

Våre tanker går til Thea, Oda og Jan Arild, som har mistet sin kjære mor og kone. Vi står med dere i sorgen, og tomrommet etter Anne Jorunn blir stort på Skeiane ungdomsskole.