Nå får flere tusen kleppsbuer nytt postnummer

ENDRING: Fra 1. oktober blir det tre postnummer i dette området.

ENDRING: Fra 1. oktober blir det tre postnummer i dette området. Foto:

4352 Kleppe deles i tre.

DEL

Fra tirsdag 1. oktober blir det tre postnummer på Kleppe; 4350, 4351 og 4352. Det betyr at de fleste husstandene i Klepp sentrum og Verdalen får nytt postnummer.

– Endringer av postnummer kommer ofte fordi noe steder får flere innbyggere. Av og til endres også postnummer etter forslag fra kommune, organisasjoner eller velforeninger. Vi beslutter endringene ut fra ønske om en så korrekt og effektiv postdistribusjon som mulig, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten.

Totalt 19 norske byer og tettsteder blir oppdelt i flere postnummer fra 1. oktober. Én av disse plassene er altså Kleppe/Verdalen.

Som kartet til Posten viser, blir det fortsatt 4352 for blant annet Haugabakka, deler av det nye feltet på Kleppevarden, Horpestad, Reve og Bore.

Kleppevarden og mesteparten av de som bor i skolekretsen til Kleppe skule får nå 4350 som nytt postnummer, mens Verdalen, Gruda, Øksnavad og området ved rådhuset/Jærhagen får 4351.

Posten oppdaterer Folkeregisteret, Brønnøysundregisteret, banker, forsikringsselskap og mange offentlige instanser. Men om du for eksempel ønsker deg julekort og/eller gaver i posten, kan det være lurt å gi beskjed til familie og venner om at postnummeret er nytt i år. Posten vil fortsette å levere til det gamle postnummeret i en overgangsperiode, men etter hvert vil feil adresse forsinke postgangen.

HER GÅR GRENSENE: Her kan du se de nye inndelingene av postnummer i Klepp.

HER GÅR GRENSENE: Her kan du se de nye inndelingene av postnummer i Klepp. Foto:

Artikkeltags