Gå til sidens hovedinnhold

Vi varmer opp til cupfinale med livesendinger – se programmet her!

Det er ikke hver dag et jærsk lag spiller NM-finale i håndball. Nærbø møter Elverum tirsdag for oppgjøret, og vi kjører cupfinale spesial fra redaksjonen.

Tirsdag 29. august møter Nærbøherrene Elverum i Boligparner Arena på Hamar. Kampen starter klokken 16:30, men Jærbladet kjører show frem til kampstart.

12:00-13:00: Journalister i Jærbladet Ane Ommundsen og Elise Pedersen starter med å sjekke temperaturen på Nærbø Amfi med en rekke sentrale personer. Vi lurer på hva det vil bety for Nærbø med et NM-gull, hva folk spår om kampen, og mye mer. Om du selv har noen spørsmål i forkant av cupfinalen, kan du sende dem inn til elise.pedersen@jbl.no eller til ane.ommundsen@jbl.no før klokken 22:00 mandag 28. desember.

Vi vil også kjøre konkurranser hvor du kan stikke av med et gavekort på 1000 kroner fra Amfi Nærbø! Alt du trenger å gjøre er å møte opp på Amfi Nærbø mellom 12:00 og 14:00, og gjette hvem på Nærbø som blir toppscorer i kampen, så er du med i trekningen.

Les også

Disse 16 skal spille cupfinale for Nærbø

Les også

Mener flere tusen går glipp av romjulsfesten

Sending fra Nye Loen

15:30: Jærbladet vil også sende live fra Nye Loen i forkant av kampen. Robert Gya tar i mot flere gjester som spår resultatet for kampen, samt prater rundt klubben og idrettsmiljøet på Nærbø. Nærbø IL arrangerer cupfinale-sending på storskjerm i Nye Loen.

Flere av spillerne har deltatt i en NM-finale før. I 2017 ble Nærbø ILs juniorgutter historiske, som første lag fra klubben til å komme i en cupfinale. Finaledebutantene Nærbø snappet den gang da NM-gullet foran rutinerte Haslumgutter.

Les også

For 12 av disse karene er lørdagens cupfinale ekstra spesiell