– Tjuveriet skjedde i helgen, og utfra opptakene vi så mandag, fant politiet både mopeden, en jakke og hjelm på en adresse på Bryne, opplyser politioverbetjent Morten Slettebø ved Jæren politistasjon.

Politiet har også hatt mer å henge fingrene i det siste døgnet:

  • I halv åtte tiden mandag kveld suste en motorsykkel uten skilt forbi en kontroll på Nærbø, men politiet lyktes ikke å finne vedkommende.
  • Rundt klokka 23 mandag fikk politiet melding om en sprengt postkasse på Nærbø. Det var naboer som hørte et smell og meldte fra om hendelsen.
  • Etter mandagens fotballkamp på Bryne stadion stod flomlysene på, og det førte til at enkelte i nærheten ikke fikk sove. En nabo hadde prøvd å få tak i de ansvarlige i fotballklubben, men fikk ikke tak i noen. Dermed ble politiet kontaktet. I den første versjonen av denne artikkelen skrev vi at noen hadde glemt lysene. Markedssjef Bjørn Hagerup Røken opplyser i en epost til Jærbladet at Bryne FK hadde kalibrering av flomlysene etter kampen mandag kveld. Det skulle ta 1,5 time, men dro litt ut, ifølge markedssjefen.